دستاورد سفر سردار قاآنی به عراق چه بود
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1104
بازدید دیروز : 6303
بازدید هفته : 1104
بازدید ماه : 31615
بازدید کل : 10423370
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 24 / 1 / 1399

راه‌اندازی جنگ روانی آمریکا علیه جبهه مقاومت در فضای رسانه‌ای عراق و ایجاد و ترویج خط سیری با عنوان کودتا و تضعیف مقاومت عراق در صورت عدم تأیید عدنان الزُرفی کاندیدای مورد حمایت آنها، دخالت آشکار در روند استقلال عراق است و بار دیگر سیاست واقعی و خباثت‌آمیز شیطان بزرگ را در قبال هر تفکر سالمی اثبات می‌کند اما با این همه، عدنان الزُرفی نتوانست اجماع فراکسیون اکثریت را کسب کند و اتهام داشتن تابعیت آمریکایی در فضای سیاسی عراق، باعث عدم اقبال عمومی گروه‌های مردمی و احزاب سیاسی برخاسته از مردم به این گزینه معرفی شده برای تصدی نخست‌وزیری شد.

در نهایت برهم صالح، رئیس جمهور عراق، مجبور به ابطال معرفی وی شد که این موضوع به معنای شکست آمریکایی ها و جلوگیری از ایجاد شکاف بین شیعیان عراق بود و تغییر لحن دولت آمریکا از حالت هجومی به دفاعی را به دنبال داشت.

پیش از این، نقش شهیدان والامقام سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس در اتحاد احزاب مقاومت و ایجاد وفاق بین آنها چون نخ تسبیحی جلوه می‌نمود که متأسفانه پس از شهادت ایشان، انسجام و موضع‌گیری این احزاب، کمرنگ‌تر شده و با تردید همراه بود.

سفر چندروزه سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هیئت عالی‌رتبه ایرانی به عراق، آن هم در بحبوحه تهدیدات و اعلان جنگ از سوی آمریکایی‌ها نشان‌دهنده پایبندی جمهوری اسلامی ایران به سیاست‌های متعهدانه خود در قبال مردم عراق و بی‌اعتنایی به رجزخوانی‌های دولت ترامپ بوده و امید را همچون گذشته به جبهه مقاومت بازگرداند.

نقش‌آفرینی شیعه در انتخابات عراق با اجماع گروه‌های مردمی و معرفی مصطفی الکاظمی به عنوان کاندیدای نخست‌وزیری از سوی فراکسیون اکثریت همزمان با این سفر، نشان‌دهنده تضعیف نقش‌آفرینی جریان مقتدی صدر است که این روز ها خود را یک حاکمیت مستقل محسوب می‌کند و بیانگر شکست تلاش‌های بیهوده آمریکا در اعمال نفوذ و مداخله در امور ملت عراق است.

قاعدتاً انتخاب الکاظمی برای تصدی پست نخست‌وزیری با شروطی از قبیل تعهد به پیگیری مصوبه خروج نیروهای آمریکایی از عراق، تعهد به ارتباط با چهره‌های اسلامی، حفظ و به رسمیت‌شمردن جبهه مقاومت عراق و... همراه است. ذکر این نکته ضروری به نظر می‌رسد که دولتی که تشکیل خواهد شد دولتی یک‌ساله، انتقالی و گذرا خواهد بود؛ دولتی که می‌بایست در این مدت به تعهدات خود عمل کند تا سال آینده شاهد برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باشیم.

سخن آخر اینکه تجربه نشان داده جمهوری اسلامی ایران همواره به انتخاب مردم عراق احترام گذاشته و از آن حمایت می‌کند و اجازه دخالت به آمریکایی‌ها را نخواهد داد.

جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم عراق مصمم و همواره نقش فعال و سازنده داشته و خواهد داشت ان شاءالله. "وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ"

انتهای پیام/

 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی